Home  |   Sale  |   Nieuw  |   Grote Maten  |   Stardress  |   Zwangerschapskleding

HippeMoeders bij je favorieten

ALECTO babyfoon

Sale! €99,95 €79,95


ALECTO babyfoon DBX 88 met DECT digitale ontvangstkwaliteit. Garandeert een duidelijke overdracht zonder interferentie met andere systemen. Met LCD-display. Verder o.a.: compacte luisterunit, dankzij handige riemclip altijd bij de hand, antwoordfunctie, leuke ingebouwde nachtverlichting, 5 polyfone slaapmuziekjes, weergave van temperatuur in de babykamer, lege batterij-indicatie en handige oplader. Ook te gebruiken als intercom voor 2-richtings communicatie. Garandeert totale privacy zonder afluisteren. ALECTO babyfoon DBX 85. Als hierboven, maar zonder LCD-display.


ALECTO babyfoonGa naar de WebShop van Neckermann

Over Neckermann
Verzendkosten:Kortweg; Minimum tarief: € 4,99. Dit tarief geldt voor alle artikelen met een gewicht tot 3 kilo, zoals: alle boven- en onderkleding, schoenen, accessoires, huishoudlinnen, bad- en tafeltextiel, gordijnen, kleine huishoudelijke apparatuur. Retour; Stuur je de hele zending terug, dan vervallen de verzendkosten. Neckermann brengt in dat geval wel retourkosten in rekening die in principe gelijk zijn aan de verzendkosten. Voor volledige voorwaarden; Neckermann.
Betaalwijze:acceptgiro, betaaltelefoon , automatische incasso, internetbankieren, notabox(klanten rabobank) en via 'mijn Neck'.
BeschrijvingNeckermann.com is één van de topbedrijven in homeshopping, zeg een internet warenhuis, in Nederland en België. Vroeger stond bij Neckerman de catalogus centraal en was internet een extra bestelkanaal. Nu is Neckerman een e-commerce bedrijf dat ook catalogi verstuurt met kleding mode en electronica. Wat je ook verzint, Neckermann heeft het op haar website; dameskleding (ook grote maten kleding) herenkleding, kinderkleding en speelgoed, sportartikelen, huishoudelijke apparaten, electronica en zelfs computers.
Links:Neckermann heeft onder andere de volgende afdelingen in haar webwinkel:
Neckermann Wonen en interieur
dameskleding badmode
75% korting
grote maten mode dames